Aktuelle grupper

Videnshus Dybkær udbyder løbende gruppetilbud efter behov og der har gennem årene været oprettet mange forskelligartede grupper til glæde for forskellige elevgrupper. Grupperne foregår som udgangspunkt i Silkeborg området eller nabokommunerne, men vi vil også kunne afholde specialtilrettelagte gruppeforløb i jeres lokalområde.

Hvis man har en funktionshæmning, er det væsentligt, at man, som andre børn og unge, får mulighed for at have en fritidsinteresse og det er meget på denne baggrund at grupperne er opstået.

Vi har siden 2003 lavet tilpasset idræt med stor succes. På nogle hold udvikler grupperne sig til at forældre og deltagere foretager sig andre ting sammen – der er tidligere arrangeret stævner mod andre klubber, afholdt grillaftener og meget mere.

Som institution vil I kunne købe en inspirationsdag afholdt enten i jeres lokale område eller hos os ved Silkeborg.
Kontakt sekretær Kate Juhl Poulsen,  tlf. 2179 1569 eller KateJuul.Poulsen@silkeborg.dk eller videnshus@silkeborg.dk for en snak.

Som søster eller bror til et barn/ung med en funktionshæmning, kan man opleve en ensomhed, der kan være svær at håndtere.
På vores søskendekurser møder søskende ligestillede og får sat ord på de bekymringer mange oplever. Der laves både individuelle samtaleforløb (både for søskende og forældre) og gruppeforløb for henholdsvis 7-9 årige, 9-12 årige samt teenagenetværk for unge fra 13 år og opad. Se www.søskendekurser.dk.

Kontakt sekretær Kate Juhl Poulsen,  tlf. 2179 1569 eller KateJuul.Poulsen@silkeborg.dk eller videnshus@silkeborg.dk for yderligere informationer om fremtidig planlagte kurser.

Se brochurer her til venstre – og hent dem som pdf-fil ved at trykke på billedet eller overskriften.